Обележавање Дана школе

Почетак новембра је у нашој школи увек весео и испуњен радошћу. Тако је кад се слави рођендан. Школа је прославила 81. рођендан.

И ове школске године смо били принуђени да прослава Дана школе буде скромнија и  мања. Ипак смо кроз различите активности у току наставе и ван ње истицали значај Вуковог рада и дела.

У оквиру  облежавања  Дана школе у одељењима су се у разредној и предметној настави ученици су писали литеране радове. Најуспешнији радови су били награђени.

Такође је организована изложба цртежа ученика 1-4. и најоригиналнијих и најквалитетнијих  фотографија ученика 5-8. разреда, инспирисаних нашим градом, школoм и  годишњем добом. Тешко је било међу уметницима и  младим фотографима изабрати најбоље.

Сви највреднији литерарци, будући сликари у разредној настави  и млади фотографи су били гости директора школе, где су пригодно награђени.

У виду лептирових крила, лепршаво, полетно, весело и шарено, на зидовима су исписане  народне мудрости, које је Вук прикупио. То су мудрости које су и данас,,живе,, непревазиђене и безвременске.

Scroll to Top