Прослава Дана школе

И ове године смо прославили Дан школе. Било нам је тешко, јер су околности били такве, да нисмо могли свечаном академијом и многим другим активностима да прославимо овај, за нас значајан, дан и искажемо нашу љубав према школи, посвећеност и рад.

У организацији учитеља и наставника српског језика, организован је литерарни конкурс, коме се одазвао велики број ученика . Највичнији перу су  нагрђени књигом и дипломом.

литерарни конкурс

2-4. разред

 1. Марија Матић 4/1
 2. Анђелија Јовић 4/2
 3. Ена Бајровић 4/2
 4. Никола Јовановић 2/2

5-8. разред

 1. Јована Миљковић 5/3
 2. Јована Ристић 6/4

Такође је наставник ликовне културе Јелена Михајловић,  у сарадњи са учитељима, реализовала фото конкурс под називом : „Слика мог краја“ . Носиоци награда су :

фото конкурс

1-4.

 1. Вељко Крстић 4/1
 2. 2. Марија Митић 4/2
 3. 3. Лена Јовановић 2/2

5-8.

 1. Теона Ђурашевић 8/6
 2. Исидора Богојевић 8/5
 3. Дејана Јовановић 8/4

Директор школе је доделио пригодне награде  ученицима, који су били најуспешнији на литерарном и фото конкурсу поводом Дана школе.

Поводом великог јубилеја, осамдесет година школе, организована је изложба у холу школе. Изложбу су уприличиле  наставник историје Александра Николић и библиотекар Горица Стојановић. Кроз фотографије, документа почев од 1940, преко захвалница и диплома,  води  нас у осамдесетогодишњу авантуру постојања школе.

Наставник музичке културе био у контакту са многим колегама школе из других градова, које такође носе име Вука Караџића. Организована је „Вуковизија“.  Ученици су показали свој таленат у извођењу  етно музике.

no images were found

Scroll to Top